Skip to main content

Da ai citit bine. Omletă cu pulled pork și sos picant. Mic dejunul ăsta e pentru campioni, campioni la băut licori spirtoase într-un exces de zel. Și pentru aceia care au refuzat șaorma de la Sultan, nu de alta da’ era coada prea mare.

Știm cu toții atunci când te trezești și te doare capul și te roade stomacul. Atunci eu zic că dacă ai un borcănel de pulled pork te descurci de minune. Acum să nu vă simțiți exclusi, să știți că acestă omletă este și pentru cei gurmanzi, devreme acasă și bine odihniți.

Pentru o persoană ai nevoie de:

  • 2 ouă
  • 50 gr de pulled pork
  • 30 gr de cașcaval, cheddar sau orice brânză tare
  • 1/2 ardei gras
  • 1 ardei iute
  • sare, piper
  • ulei de floarea soarelui
  • ketchup picant, sau siracha
  • pătrunjel opțional

Cum se face:

  1. Se taie fâșii ardeiul gras și ardeiul iute și se sotează cu puțină sare în o lingură de ulei pentru cam 1 minut să se înmoaie.
  2. Apoi se încing cam 1-2 linguri de ulei sau unt și se toarnă ouăle bătute. Se învârte puțin omleta și când începe să se facă. Se pune brânza și se mai lasă cam 30 de secunde.
  3. După, se ia de pe foc și se pune ardeiul sotat și pulled pork. Se pune înapoi pe flacăra și se rulează omleta puțin câte puțin.
  4. Se toarnă sos siracha pe deasupra și se presoară cu pătrunjel. Și gata: ai cea mai bună omletă cu pulled pork!
  5. Poftă bună!

Leave a Reply