Customise Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorised as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyse the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customised advertisements based on the pages you visited previously and to analyse the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Skip to main content

V-am povestit în articolul ăsta cum Ildiko face un muștar al naibii de bun., Must Have Mustard se cheamă.Și toată chestia nu e sponsorizată, să fie clar de la început. Împreună cu ea, ne-am pus pe treabă și am făcut un fel de atelier de gătit. Aici e încă o modalitate cum să mai schimbi mâncărurile pe care le faci atât de des. Să le dai o aromă. Și fii pe fază ca o sa vezi cu ce am servit piureul ăsta. Dar asta într-un articol viitor.

Piure cu muștar. Merge foarte bine și este foarte foarte simplu. Noi am folosit muștarul cu turmeric, dar dacă nu ai apucat să îți iei un muștar de la Ildiko, merge și cel normal. Ar fi mai bine dacă ai avea unul cu oabe, dă o textură interesantă.

Pentru două persoane ai nevoie de:

  • 3 cartofi medii
  • 3-4 linguri de lapte
  • 2 lingurite de mustar
  • 1 cubuleț de unt
  • sare, piper

Instrucțiuni:

  1. Se iau cartofii, se taie cuburi și se fierb cam 20 de minte sau până când îi poți ămpunge ușor cu furculița.
  2. Se scurg și se lasă un minut, poate două în strecurătoare să aburească.
  3. Se ia un zdrobitor de cartofi și incep să se zdrobească. Se adugă întăi untul și se drobește bine. Se adugă laptele și muștarul și se continuă se se zdrobească bine. Să fie cât mai fin. Se potrivește de sare si piper.
  4. Să aveți poftă!

Leave a Reply

Close Menu