Customise Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorised as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyse the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customised advertisements based on the pages you visited previously and to analyse the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Skip to main content

Prima mea porție de midii am servit-o in 2 mai la o cambuză de pe strada principală. Era o ciorbă cam dubioasă apoasă și de o culoare tulbure, m-am strâmbat puțin la ea când am văzut-o. După prima înghițitură aproape că-mi venea să apuc bolul și să beau direct din el. O zamă ușor acruță, cu gust de mare și usturoiata cât trebuie adică puțin peste măsură.

Acum să vă stric filmul, eu nu am rețeta asta mai jos. Dar am alte cinci făcute cu umilel midii congelate, bune și cărnoase. Evident că nu sunt ca cele proaspete asta e clar, dar ne potolim pofta cu ce avem. Mai jos ai 5 rețete de midii de cele simple cu roșii la cele scăldate în lapte de cocos.

1. Supă de midii cu cartofi


2. Midii în sos de roșii


3. Midii în lapte de cocos


4. Midii cu paste, sos roșu și fenicul


5. Midii pe plită sau midii cu mujdei

Leave a Reply

Close Menu