Skip to main content

Prima mea porție de midii am servit-o in 2 mai la o cambuză de pe strada principală. Era o ciorbă cam dubioasă apoasă și de o culoare tulbure, m-am strâmbat puțin la ea când am văzut-o. După prima înghițitură aproape că-mi venea să apuc bolul și să beau direct din el. O zamă ușor acruță, cu gust de mare și usturoiata cât trebuie adică puțin peste măsură.

Acum să vă stric filmul, eu nu am rețeta asta mai jos. Dar am alte cinci făcute cu umilel midii congelate, bune și cărnoase. Evident că nu sunt ca cele proaspete asta e clar, dar ne potolim pofta cu ce avem. Mai jos ai 5 rețete de midii de cele simple cu roșii la cele scăldate în lapte de cocos.

1. Supă de midii cu cartofi


2. Midii în sos de roșii


3. Midii în lapte de cocos


4. Midii cu paste, sos roșu și fenicul


5. Midii pe plită sau midii cu mujdei

Leave a Reply