Paste cu pulled pork e un fel de paste cu ragu.
Ideea de bază nu e complicată deloc. Fierbi niște paste lungi cum ar fi bucatini, tagliatele, spaghete sau ce îți poftește inima. Cât timp se gătesc faci un sos de roșii cu ceapă și usturoi în care o să adaugi la sfârșit cam o lingură cu vârf de puleld pork. O lingură de persoană asta-i regula. Dacă întradevăr vrei să fie totul decadent folosește paste proaspete.
Mai jos ai rețeta pentru paste cu pulled pork.

Pentru două persoane ai nevoie de:
- 160 gr paste uscate
- 2 roșii mari și cărnoase
- 1 ceapă
- 4 căței de usturoi
- 2 linguri de ulei
- 2 linguri cu vârf de pulled pork aprox 100 – 120 gr
- 40 gr de parmezan, cheddar sau brânză maturată de horezu
- cimbru
- sare, piper
Cum se face:
- Se pun pastele la fiert în apă cu sare.
- Roșiile se opăresc și se curăță de piele. Se taie cuburi mici.
- Între timp se încing 2 linguri de ulei într-o tigaie. Se călesc la foc mediu ceapa tăiată mărunt și usturoiul feliuțe cu un praf de sare. Ele nu trebuie să capete culoare ci doar să se înmoaie. Asta va dura cam 2-3 minute.
- Se aduagă roșiile si se amestecă bine. După un minut se pune si jumătate de cană de apă de la paste. Se poate adauga și o lingurință de pastă de tomate bună dacă vrei un sos gros și intens.
- Se lasă la fiert cam 15 minute. În ultimele două minute se adaugă un vârf de cimbru uscat și pulled pork-ul.
- Se rade brânză pe deasupra. Eu am pus și puțin cimbru proaspăt Poftă bună!

