De la începutul universului
oamenii au încercat să facă chili oil, chiar dacă nu au avut cu ce sau cu ce să-l mănânce. A fost, efectiv, un instinct primar. Aproape 13,7 miliarde de ani mai târziu vă găsiți față în față cu doi oameni care au pus pe harta Căii Lactee numele Sub Capac. „Cum așa?” vă întrebați SIGUUURRR. Păi, pentru că, în sfârșit, i-a ieșit cuiva un chili oil despre care să vorbească lumea, nu toate petardele picante care-ți carbonizează stomacul și iau tot gustul mâncării, că naiba mai știe dacă mănânci pizza sau tocană de dinamite.
Cu noi nu trebuie să-ți faci griji, decât că o să devii dependent și o să te îngrași un pic. Alte efecte nu am observat încă.
Dacă e să vorbim despre istoria recentă, Sub Capac a început ca blog culinar în 2015, când faimosul Chili Oil era doar o sămânță în mintea Cosminei.
S-a născut în 2024, într-o joi. Avea 200 de grame.
După câteva vânzări am luat nesăbuita decizie de a renunța la joburile noastre full time, am amenajat un laborator și i-am dat bătaie.