loading

Tartină cu castraveți și ulei de susanPosted by On

Fiecare are un snack preferat, nu? Ei bine al meu este tartina asta de mai sus. Nu este o rețeta complicată, este mai mult o idee. Despre uleiul de susan v-am povestit pe îndelete în celelalte rețete. Mai pe scurt eu îl consider un ketchup și poate salva orice salată sau stirfry fără aromă, parol!

Dar fără să exagerez (ei bine, doar puțin) tarina asta este cel mai delicioasă gustare! Eu nu mă pot opri doar la una și o țin asa cam 30 de minute tot făcându-mi tartină după tartină. Pe la a patra mă opresc.

Practic este totul extrem de simplu. Iei o cremă de brânză foarte cremoasă, mai puțin aerată cum ar fi Philadephia sau cea de la Dorna, nicidecum Almette. Apoi iei un castravete proaspăt și tai feliuțe potrivit de groase, după cum îți poftește inima. Se presoară sare și puțin piper și apoi se picură ulei de susan. Ai grijă să nu o înneci că atunci nu vei mai simți decât aroma foarte intensă a uleiul.

Poftă bună 😉

GustăriVegetarian

castravetecrema de branzatartinaulei de susan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *