Now Reading
Super cățelul fierbinte

Să fiu sinceră, hot dog-ul nu îl servesc prea des. Sunt totuși unele seri în care mă cuprinde așa o poftă de carne procesată de nu știu ce-i cu mine. Și îmi și place gustul ăla, arome puternice și uneori chiar mă face să nu mă mai gandesc la “Oare ce naiba e în crenvuștiul ăsta?!”
Așa că mai jos este o idee de a da mai mult gust hot dog-ului tău. Poți avea unul normal cu un singur crenvuști sau unul gras, cu doi, pentru ăia mai pofticioși.

Se ia o mini bagheta de pâine cu cașcaval, se taie în două și apoi în jumătate, pe lungime, pentru a face loc crenvuștilor. Poți rumeni pâinea în tigaie pentru unu-două minute.
Crenvuștii se fierb. Nu prea mult și nici la foc tare pentru că membrana se va rupe… și să spunem că nu va arăta tocmai apetisant; se fac la foc mic, în apă clocotită, cam 2 minute.
Acum vine partea cea mai importantă. Se ia o ceapă și se taie pe jumătate, apoi peștisori. Destul de groși. Se tavălesc prin o lingură de făină cu sare si chili și se prăjesc în ulei fierbinte cam până se rumenesc. Asta le va da un gust extraordinar. Vor fi ușor crocante și dulci, dar și puțin picante.
Apoi se asamblează frumos și se acoperă cu ketchup și muștar din abundență. Eu sunt o mică fanatică a pătrunjelului și cred că aduce un plus de prospețime la toate nebuniile din acest hot dog.

Pofă bună să aveți!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top