loading

Salata cu feta, rucola si sfeclă roșiePosted by On

Știu că a fost o săptămână (mult prea)  liniștită pe blog, însă m-am reîntors în forță cu niște salate numa’ bune pentru căldura de afară. Cea de jos a devenit preferata mea, și o recomand alături de o friptură în sânge. Eu am folosit sfeclă feliată la borcan, însă dacă va simțiți niște eroi(ne), puteți cumpăra sfeclă proaspătă și să o rumeniți în cuptor

Pentru 2 porții ai nevoie de:

  •  o mână mare de rucolă
  •  100 gr feta
  •  10 felii de sfeclă
  •  1 lingură de ulei
  •  1 linguriță de miere
  •  câțiva stropi de zeamă de lămâie
  •  sare

 Instrucțiuni:

  1.  Se așează rucola pe farfruie. Fellile de sfeclă se taie în bucățele potrivite, și se pun alături de rucola. Pe deasupra se sfaramă brânza feta.
  2.  Într-un castronel se amsteca uleiul, mierea și zeama de lămâie și se toarna pe deasupra. Și atât! E chiar atat de simplă. Să aveți poftă!

 

Salate

branzafetagarniturasalatavegetarian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *