Now Reading
Roșii cu brânză: roșii de grădină, telemea, ulei infuzat cu mărar

Roșii cu brânză: roșii de grădină, telemea, ulei infuzat cu mărar

Roșii cu brânză e un sport național. Toți punem sarmaua ca fiind epicentrul mâncării tradiționale, dar eu cred cu tărie că este roșii cu brânză. M-am decis să explorez cele mai bune combinații între roșii și brânză. Că ai spune că telemeaua e numai una, dar știi foarte bine ce mult diferă la gust si texturi.

În articolul trecut spuneam de uleiul infuzat cu mărar pe care e musai să il faci. Bineînteles că poți pune mărar pe deasupra dacă nu ai uleiul infuzat despre care tocmai vorbeam. Dar dacă vrei minunăția asta de roșii cu brânză ai nevoie să îți faci o infuzie de mărar. Nu durează mult și este e-sen-țial!

Pentru minunătia asta de salată ai nevoie de niște roșii de grădină mari și frumoase. După ce le tai “wedges” sau cubulețe de vrei o salată mai zemoasă, le amesteci cu niște telemea. Trebuie o telemea gumoasă pentru acestea. Eu o folosesc pe cea de la Bomas pe care o gasești în Piața Mihai Viteazul, Hermes și cred că la Profi. Seamană foarte bine cu telemeaua pe care o găsești la pensiuni în munți – de vaca și sărată. Presori din plin ceapă verde și ulei de mărar și gata! Poftă!

See Also

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top