loading

Ricotta la cuptorPosted by On

Știi când vine cineva pe la tine, să stați la un pahar de vin? Ei asta merge perfect alături de măsline, câteva felii de pâine bună, brânzeturi și alte cele. Are o aroma extraordinară. o textură pufoasă și se serveste caldă. Recomand sa folosești rozmarin mărunțit, și cred că știi și tu de ce,

Ai nevoie de:

  • 250gr ricotta
  • 1 lingura ulei de masline (îl poți înlocui cu cel de floarea soarelui lejer)
  • 1 cățel mic de ustori zdrobit (cel mai mic cățel de usturoi)
  • 1 linguriță coaja de lamâie rasă
  • 1/2 linguriță rozmarin
  • 1/2 linguriță cimbru
  • sare, piper
  • unt pentru uns
  • o linguriță ulei de măsline extra virgin (opțional)

 Instrucțiuni:

  1. Se unge forma cu unt și se încălzește cuptorul.
  2. Se amestecă bine toate ingredientele și se toarnă în formă.
  3. Se dă la cuptor, la foc mediu pe raftul din mijloc pentru aproximativ 15-20 de minute.
  4. Se stropește cu ulei de măsline etxra virgin

GustăriVegetarian

aperitivbranzaricottavegetarian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *