Now Reading
Pulled pork burger

Pulled pork burger

Nu cred că trebuie să vă zic nimic despre pulled pork burger având în vedere că este arhicunoscut și îl găsești cam la orice food truck de burgeri.

Mai jos ai rețeta mea perfectă de pulled pork burgers. Trebuie întâi să fac un disclaimer. În mod normal sosul se pune pe coroană, partea de sus a burgerlui pentru a ține toppingurile. Am învățat asta de la cei 3 ani pe care i-am lucrat la Mec când eram studentă. Recent am descoperit că prefer să îl pun pe partea de jos și să rămână coroana crocantă având în vedere că e cam mushy treaba cu pulled pork.

Borcanul de pulled pork l-am luat de la DOT de la noul lor stand din piață. Dacă ți-e lene să mergi să știi ca fac și delivery acasă.

Dacă te întrebi dacă acest post este sponsorizat, răspunsul este nu. Am plătit pentru borcan, dar cei de la DOT îmi sunt prieteni. Așa că posturile aastea sunt pe prieteneala și nu numai. Îmi place conceptul și abia aștept să poți mânca în piețe la noi așa cum mănânci la cele din Barcelona. Așa că suștinem pionerii!

See Also

Pentru un burger ai nevoie de:

  • 1 chiflă cu susan
  • 70 grame de pulled pork
  • 1 lingură de maioneză (eu amestec maioneza cu puțin eros pista)
  • 1 pumn de varză albă și roșie
  • 2 castraveți mici la oțet
  • ceapă verde/roșie

Cum se face:

  1. Se pun în o tigaie fără ulei chifla tăiată în jumate până când capătă o culoare aurie și devine ușor crocantă.
  2. Baza se unge cu maioneză. (Aceasta este o preferință personală, de obicei se unge coroana- partea de sus)
  3. Se pune pulled pork-ul încalzit în mijloc.
  4. Pe deasupra se adaugă varza tăiată mărunt și frecată cu puțină sare.
  5. Se presoară catraveciori tăiați pe lungime și ceapa verde.
  6. Se pune coroana și se servește alături de o salată verde, salată de varză. Poftă!

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top