loading

Ouă umplutePosted by On

În umila-mi opinie, eu consider că ouăle umplute sunt foarte subestimate. Cred că această reticență pe care o au câțiva dintre noi, vine probabil, din subconștient, unde amintirile cu sute de ouă scăldate în maionează este încă vividă. Eu îți propun altceva: o rețetă așa ușoară pe care poți să o personalizezi cum îți poftește inima. Merge perfect la micul dejun, sau de servit când ai mai mulți prieteni in trecere.

 Pentru 2 persoane:

  •  4 ouă
  •  1 lingură maioneză
  •  1 linguriță zeamă de lămâie
  •  1 linguriță muștar
  •  sare

 Instrucțiuni:

  1.  Se spală ouăle și se fierb bine. Aproximativ 8-10 minute- gălbenușul să fie tare, dar nu verde pe margini. După ce au fiert, și s-au decojit, se tăie în jumătăți.
  2.  Într-un bol se pune  gălbenușurile  scobite din ou, și cu o furculița se  sfarmă  bine, bine, se adaugă restul ingredientelor și se amestecă  până se obține o pastă groasă.
  3.  Pasta se pune înapoi în ouă- și gata!
 Ceaa ce face ouăle astea mai cu moț, este cum decorezi. Eu am folosit icre negre, roșii și ardei iute, roșii și chilli, și un surimi. O altă sugestie, ar fi bacon prăjit în tigaie până devine crocant. Eu zic să încercați….mai dați-le o șansa!

GustăriVegetarian

dejunoua

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *