Eu sunt Cosmina (dreapta). Și îmi place sa gătesc.

Am început sub Capac ca un blog micuț pentru prietenii pe care i-am lăsat acasă în Aprilie 2015 când m-am mutat la Cluj. A crescut cu mine încet, încet și s-a conturat  datorită feedbackului primit și susținerii voastre.

Pe viitor, asta dacă mă tin de treabă și nu mai sunt așa leneșă, sub Capac va însemna mai mult decât rețete. sub Capac va ingloba teste, tehnici și păreri culinare. Și nu numai ale mele. Nu cred în one man show, poate doar la stand-upuri deși și acolo e discutabil. Vreau ca pe viitor ca pe sub Capac să fie toți prietenii mei cu rețete personale, toți cei care am colaborat și să înșir aici o viața plină de plăcere (culinară).

 

Care e scopul?

Ca să gătești. Pentru mine actul simplu al gătitului este esențial penru o viață armonioasă și ocupă un loc foarte improtant în sănătatea fizică și mentală si chiar și cea financiara. Nu zic că vreau o lume în care toată lumea stă la crațiță învârtind cu spor. Dar vreau o lumea stapână pe sine care știe să își arate aprecierea prin mâncare. Aprecierea sinelui sau aprecierea celor dragi. Este aproape imposibil că să îți gătești fiecare masa. Nici eu nu o fac. Dar sunt de părere că fiecare ar trebui să știe să facă o omletă dimineața, pufoasă și perfectă.

Daca dorești să colaborăm, vorbim sau să împărțim idei mă găseți pe Facebook, Instagram sau la cosmina@subcapac.ro