Now Reading
10 idei de tartine cu cremă de brânză

10 idei de tartine cu cremă de brânză

Dacă îți place crema de brânză uite 10 idei de tartine care îți vor face dimineața mai frumoasă. Da, eu le-am facut pentru un mic dejun, dar să știi că ai putea să faci și un platou de aperitive, gustări pentru prieteni. Acum, să fim clari de la început, nu sunt idei revoluționare. Sunt pur și simplu toppinguri. Eu cam asta am avut prin frigider și a ieșit o nebunie. Un mic dejun demn de o zi leneșă.  Sunt sigură că aveți și voi combinații inedite, așa că nu fiți timizi și împărtășiți-le.

Nu voi pune toate ingredientele la un loc, că v-aș ameți, așa că mai jos aveți cele 10 idei de tartine. Ah, evident, aveți nevoie de o baghetă feliată, sau pâinea voastra preferată. Baza este aceiași la toate, pâine unsă cu cremă de brânză.

  1. Ou și praf de curry. Se pune un ou fiert și se presoară cu praf de curry. Aceasta este preferata mea. Atât de cremoasă, ușor călduță, iar praful de curry face totul.
  2. Ou și wasabi. La fel, se pune un ou fiert și un vârf de wasabi. Dacă nu aveți wasabi se poate înlocui cu niște hrean la borcan, sau muștar cu hrean,
  3. Mărar si piper negru. Printre cele mai simple, dar având în vedere noua mea obsesie cu mărarul, cred că aș putea mânca o zi întreaga numai asta,
  4. Busuioc și ulei de măsline extravirgin. Se pun o frunză, două de busuioc și se picură puțin ulei de măslin. Foarte foarte aromată.
  5. Chili. Eu am pus praf, dar cu siguranță ar fi mers mult mai bine fulgi. Asta e o combinație clasică, așa că nu are rost să îmi bat gura cu cât de bună e.
  6. Semințe și ulei de susan. Din nou, este printre preferatele mele. Seminte crude sau ușor prăjite, după gust și apoi picurate cu puțin ulei de susan. O nebunie!
  7. Ceapă si pătrunjel. Ceapă feliată subțire, împreună cu câteva fire de pătrunjel. Este foarte puternică ca arome și mie îmi aduce aminte de brânza bunicii frecată cu ceapă și verdețuri.
  8. Măsline. Masline întregi sau feliate. Pentru un plus de aroma, înainte de a se unge felia cu crema de brânză se poate freca un cățel de usturoi. Eu am pus un vârf de usturoi în măsline, dar e prea puternic pentru gustul meu.
  9. Castravete. Ppe departe cea mai revigorantă. Un castravete feliat subțire și presărat cu sare. Simplu dar foarte, foarte bun.
  10. Miere și scortișoară. Asta este printre ultimele și una dulce. Combinație surprinzătoare, dar foarte indulgentă.

Poftă bună să aveți!

See Also

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top